ViSKlogga

Ny styrelse vald på årsmötet 2024

Årsmötet valde en ny styrelse, som nu har formerat sig i ett konstituerande möte. Ett viktigt verksamhetsår står för dörren, där ytterligare valframgångar 2025 står som ett självklart mål. Vi behöver formulera visioner för kommande mandatperiod som både medlemmar och sympatisörer kan och vill arbeta för gemensamt inför valet.

Vi behöver också organisera oss på ett sätt som gör att vi kan nå ut med våra budskap på ett sammanhållet sätt samtidigt som de lokala förutsättningarna kan styra vad som görs lokalt. Här är mycket gjort, men ytterligare arbete behövs för att få organisationen att sitta inför valet. Vi behöver bli fler som jobbar inför valkampanjen och fler som vill kandidera till alla nivåer.

Styrelsen jobbar för fullt på att få en överblick med alla inlogg, dokument och kommunikationsvägar som behöver vara ordnade men lovar att snart vara i fas. Så länge kan ni nå oss genom ordförande. Hör jättegärna av er med idéer och synpunkter så gör vi det här så bra som möjligt tillsammans!

Styrelsen genom
Mats Berglund, ordförande

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter